27 Ekim 2014 Pazartesi

Denem yazılarından ilki

Bu blog tamamen deneme yazıları yazmak ve ilerleyen zamanlarda ne denli işe yaradığını görmek için açılmıştır. Tabi ki başarı konusunda belirli kriterler vardır. Bunlardan ilki Google'da ne denli hızlı indexlendiği olacaktır. Bunun en büyük amacı Blogger sitelerin Google nezdinde değerli olup olmadığının araştırılması ve belirli bir sonuca ulaşılmasıdır.

Blogger'da açtığımız bu sitenin başarı kriterlerinden bir diğeri ise blog index aldıktan sonra ne denli kullanıcıya ulaşacağıdır. Örneğin bundan sonra ki yazı da gündemi ilgilendiren bir içerik paylacağım ve bir iki anahtar kelime ve hatta etiketler ile bunları tamamen destekleyeceğim. Sonucunun ne olduğunu hep birlikte bekleyip göreceğiz. Aslına bakarsanız ben bu durumdan pek ümitli değilim ancak şu an yeterli vakte sahip olduğum için bu tür denemeler yaparak siteleri Google'da üst sıralara taşıma konusunda kendimi geliştirme şansı bulabileceğime inanıyorum.

Şimdilik bu yazıma son veriyorum ancak şunuda belirtmem gerekiyor ki bu yazımda Google haricinde hiç bir siteye link vermememin tek nedeni Google'ı ve pek sevgili örümceklerini bu konuda kıllandırmamak. Şimdilik kendinize iyi bakın. Ha unutmadan bir tane de resim ekleyelim de tam olsun madem:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder